Etiketter
- A piece of cake (7)
- Boktips (9)
- Filt (1)
- Hantverk från naturen (4)
- Inredning (7)
- Jul (11)
- Med målarfärg och pensel (1)
- Papper (3)
- Påsk (1)
- Smycken och sånt (1)
- Spik och trä (1)
- Stickning (2)
- Sömnad (8)
- Trädgård (4)
måndag 12 november 2012
Sprödaste rosenmunnar
4 1/2 dl vetemjöl
1 dl socker
200 g smör
jordgubbs- eller hallonsylt
Nyp ner smöret i de torra ingredienserna, forma till en slät deg. Låt den vila kallt en stund. Forma långa rullar som skivas till ca 1 cm tjocka skivor, rulla till en boll i handen. Lägg bollarna på en plåt med smörpapper, gör en grop mitt i med tummen. Fyll gropen med sylt, grädda i 175 grader i ca. 13 minuter.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar